CC Moore NS1 Plus Yellow Pop Ups 13/14mm

CC Moore NS1 Plus Yellow Pop Ups 13/14mm
CC Moore NS1 Plus Yellow Pop Ups 13/14mm
CC Moore NS1 Plus Yellow Pop Ups 13/14mm
CC Moore NS1 Plus Yellow Pop Ups 13/14mm
96307
4 450 Ft

Az NS1+ Yellow a CC Moore, és azon beül Gaz Fareham nevével fémjelzett, a már jól ismert és népszerű NS1 pop up verziója. A legendás hírű pontyguru céltudatosan Chod Rig, és Hinged Stiff Rig előkékhez fejlesztette ki, mivel az átlagos lebegő bojlikhoz képest sokkal nagyon felhajtóerővel, keményebb szerkezettel, és egyedülálló tartóssággal rendelkeznek. Minden dobozka NS1+ pop up tartalma 13 és 14mm-es vegyes átmérővel rendelkező csali. A citrusos gyümölcsök friss, a legendás hírű vajsav és az egyéb titkos összetevők illatát idéző csalik világos és élénk sárga színeivel vizuálisan is a táplálék felvételére ösztönzi a pontyokat. Horgásszunk bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között, az NS1+ mindig kiváló választásnak bizonyul majd.

 

Tipp: az NS1 csalik tégelyében található egy kis tasak, amely néhány ml folyékony aromát (NS1 Liquid Booster) tartalmaz. Ezt ráöntve a pop up-okra, csalogatóhatásuk még jobban megnövelhető.

Részletek

Yellow (sárga)

Méret: 13mm/14mm

 

Az Northern Specials (NS1)  kollekció Gaz Fareham angol pontyspecialista nevével fémjelzett, a különböző citrusos gyümölcsök, vajsav és egyéb titkos adalékok kombinációjából összeállított folyékony aroma és lebegő bojli család. A rendkívül attraktív hatású csalit Gaz a CCMoore&Co-val karöltve közösen fejlesztette ki. Az NS1 története a kilencvenes évek közepén kezdődött, amikor is Gaz Fareham és néhány barátja a nagy nyomás alatt lévő Észak-Angliai tavakon egy különösen hatékony aroma és attraktor kombinációt kísérletezett ki, amely a pontyokra óriási hatást gyakorolt, és hihetetlen eredményeket értek el vele. A fantasztikus íz és illat komplexről később aztán kiderült, hogy nem csak az északi tavakon eredményes, hanem egész Angliában. Sajnos azonban néhány év után az eredeti attraktor megszűnt így ezt már a későbbiek folyamán nem lehetett beszerezni. Gaz ennek ellenére nem adta fel, hanem hasonlóan új kombinációk után kezdett kutatni. A munkáját végül siker koronázta, és 12 hónapnyi kísérletezés után végre sikerült megalkotnia egy olyan hatékony keveréket, amely szinte teljesen megegyezett az eredeti verzióval. A CCMoore&Co-val pedig a közös munka gyümölcse meghozta a várva várt eredmény, és megszületett minden idők egyik legeredményesebb lebegő bojlija, az NS1, amely alig egy év alatt hihetetlen népszerűségre tett szert. A pontyhorgászok Gaz Fareham különleges csalijával fantasztikus fogásokat produkáltak, és nem csak a Szigetországban, hanem szerte egész Európában. 

Adatok
Gyártó
CC Moore
Vélemények