CC Moore Tuna L030 - Folyékony Tonhal Amino Koncentrátum

CC Moore Tuna L030 - Folyékony Tonhal Amino Koncentrátum
CC Moore Tuna L030 - Folyékony Tonhal Amino Koncentrátum
CC Moore Tuna L030 - Folyékony Tonhal Amino Koncentrátum
CC Moore Tuna L030 - Folyékony Tonhal Amino Koncentrátum
Termék kód
92610
7 990 Ft
Egységár: 15 980 Ft/l

A Tuna L030 a CC Moore 2016-ban debütált fantasztikus és egyedi újdonsága, amely ez egykori legendás hírnévre szert tett L030 halprotein legújabb változata. A 2000-es években a világ egyetlen gyártója által forgalmazott előd óriási karriert futott be. A gyors hírnévre szert tett folyékony adalék az egyik legsikeresebben számon tartott pontycsalogatóként vált ismertté. Néhány évvel ezelőtt azonban az állati takarmányozásban szigorított EU élelmiszeripari jogszabályoknak köszönhetően az L030 gyártását leállították. A CC Moore ekkor elkezdett hasonló adalékokat keresni, de sajnos hiába állt a rendelkezésükre több minta, sem aromában, sem ízben, sem oldhatóságban, sem tápanyag profilban, sem pedig viszkozitásban egyik sem egyezett az eredeti L030 kivonattal.  De 2015-ben minden megváltozott, mert végre sikerült egy olyan remek terméket előállítani, ami szinte teljesen megegyezik az L030-al, annyi különbséggel, hogy az egyik összetevőjét tonhallal helyettesítették. Ez a rendkívül vonzó, tápanyagokban magas szinten gazdag folyékony oldható halfehérje kivonat hidrolizált, 100%-ban tiszta tonhalhúst tartalmaz. A Tuna L030-ban megtalálható sók, ásványi anyagok, aminosavak mellett a tonhalnak köszönhetően a koncentrátum egy fenomenális ízzel, aromával és omega olajjal lett gazdagabb, így fogóssága drámai módon megnövekedett. A Tuna L030 mély, kissé élesztős, erőteljes természetes hal ízéhez, aromájához kimagasló természetes sótartalom párosul. Összetevőinek együttese hatékony forrása a táplálékot kereső halak számára. Kimagasló étvágyfokozó tartalommal bír. Egyedülállóan, több mint 50%-os fehérjetartalommal rendelkezik, ezért természetes víztartalma igen minimális, szinte a 0-val egyenlő. Különleges és elengedetlenül fontos tulajdonsága, hogy a halak számára igen könnyen emészthető és hasznosítható tápanyagokat tartalmaz. Még a leghidegebb vízben is hatékony. Az összes esszenciális aminosav megtalálható benne. A Tuna L030 nem tartalmaz hozzáadott vizet, hígítókat, tartósítószereket és mesterséges attraktorokat, amelyek esetleg csökkenthetik a koncentrációját és a fogósságát. 100% ban tiszta, sűrű kizárólag természetes összetevőket tartalmazó adalék, ezért adagolásnak nincs felső határa. Egyediségét nem csak tulajdonságainak, hanem többek között annak is köszöneti, hogy kizárólag a CC Moore termékpalettáján található meg! A nagy sikerű Tuna L030 felhasználható bojli mixekben, PVA tasakokban, stick és method mixekhez, dipelésre, valamint magkeverékekhez egyaránt. 

Figyelem! Bojli készítés során mindig a felvert tojásokhoz adagoljuk. 100ml/ 10db tojáshoz hozzáadva kiváló alternatívát kínál egy természetes jellegű, aroma nélküli bojlikhoz. Használata erősen hallisztes bázisú keverékekhez javasolt, de meglepően jó eredményeket hozhat madáreledeles, tisztán szénhidrátos mixekben is.


Tipp: Feedstim XP-vel együtt 50-50%-ban alkalmazva egy igen fogós dip készíthető, így a hajszálelőkére fűzött csali vonzó hatását nagymértékben megnövelhető!

Adatok
Gyártó
CC Moore
Kiszerelés
0,5l
Vélemények