CC Moore Ultra Crayfish Essence

CC Moore Ultra Crayfish Essence
Termék kód
97536
4 590 Ft
Egységár: 45 900 Ft/L

A kiemelkedő múlttal rendelkező CCMoore aromái 2012-ben egy új halas ízvilággal lett gazdagabb, amely nem más, mint a legendás hírű folyami rák.

Részletek

A kiemelkedő múlttal rendelkező CCMoore aromái 2012-ben egy új halas ízvilággal lett gazdagabb, amely nem más, mint a legendás hírű folyami rák. Az erős és tömény illattal rendelkező folyékony aroma rendkívül hő stabil, tehát a bojlik főzése után is teljes százalékban a csaliban marad. Nem csak az illata, hanem az íze is kiváló. Természetességénél fogva a pontyokra óriási vonzerőt gyakorol. Használatával a fogási esélyeink jelentősen megnőnek, még a legnehezebb vizeken is. A folyami rákot alkalmazhatjuk önállóan is, de hatása fenomenális, ha együtt használjuk különböző gyümölcsös aromákkal. Így egy olyan különleges és összetett illat jön létre a csali körül, amely a pontyok számára évek óta vonzó, kellemes és jellegzetes. Hatását legjobban a szilva illetve a tőzegáfonya aromák használatával együtt fejti ki. A gyártó által előírt adagolás: max 10ml/kg


Tipp: a használta az erősen halas és kagylós alapmixekhez javasolt. A gyártó szerint kiváló választás lehet, ha az alapmixünk a következő összetevőket tartalmazza: Pre-Digested Fish Meal, Belachan Powder, Bird Foods, Pure Salmon Oil, Talin, Black Pepper oil.

Adatok
Gyártó
CC Moore
Kiszerelés
0,1l
Vélemények