CC Moore Ultra Tutti Frutti Essence

CC Moore Ultra Tutti Frutti Essence
92275
5 790 Ft
Egységár: 57 900 Ft/Liter

Az Ultra Tutti Frutti Essence az egyik legrégebb óta forgalomba lévő aroma, amelyről még mind a mai napig legendák keringenek.

Részletek

Az Ultra Tutti Frutti Essence az egyik legrégebb óta forgalomba lévő aroma, amelyről még mind a mai napig legendák keringenek. A pontyhorgászok több mint 20 éve teljes megelégedéssel használják. Rengeteg híres és nagynevű horgász kedvenc aromái közé tartozik. Fenomenális, tiszta, friss gyümölcsök kombinációjának illatát és ízét idézi. Édes, krémes, madáreledeles bojlimixekből kihagyhatatlan, de a kísérletező kedvű horgászok bátran használhatják halas keverékekben is. Kiváló alternatívát kínál a kizárólag növényi összetevőket, szénhidrátokat tartalmazó bojlimixekben. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk. Vonzóereje fokozható Ultra Squid Essence aromával, illetve Black Pepper esszenciális olajjal együttesen alkalmazva. Egész évben rendkívül eredményesen használható, még a legalacsonyabb vízhőmérsékletnél is. A gyártó által ajánlott adagolási érték: 10ml/kg


Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét!

Tipp: csalogatóhatása fokozható, ha a Live System Base Mix a következőket tartalmazza: Blue Cheese Powder, Concentrated Treated Yeast, Black Pepper Oil (1ml/kg) Tutti Frutti (4ml/kg)

Adatok
Gyártó
CC Moore
Kiszerelés
0,1l
Vélemények