CC Moore Vitamealo Milk Powder - Krémes Sovány Tejpor - 1kg

CC Moore Vitamealo Milk Powder - Krémes Sovány Tejpor - 1kg
Gyártó
Kiszerelés
Termék kód
3 490 Ft

A Vitamealo Milk Powder néhány évvel ezelőtt teljesen hiánycikk volt az alapanyagok piacán, így egy nagy kitöltendő űrt hagyott néhány igen jónak tartott bojlimixben. Szerencsére ma már ismét beszerezhető ez a rendkívüli összetevő, amely tulajdonképpen a sovány tejből készített por alapú adalékanyag. Fantasztikusan édes és krémes illattal rendelkezik. Bojlimixekben az egyik legnépszerűbb és szinte kihagyhatatlan tejfehérjeforrás. Kiválóan használható főzött magkeverékekhez, method és stick mixekben is, mivel a vízoszlop teljes magasságában egy tejes felhőt burkolva utat mutat a pontyoknak a vízfenéken elterülő darabos szemcsékhez. Többek között a 2012.-ben debütált Milk N’ Nut Crush etetőanyag egyik összetevője. Adagolásának felső határa: 100g/kg

 

Tipp: minden esetben tartsa be a gyártó által javasolt adagolási érték felső határát, mert 100g/kg felett a pontyok emésztését nagymértékben megnehezítheti.

Tipp: finomszerelékes versenyhorgászok apróhalazáshoz használt egyik „titkos fegyvere”

Tipp: frissen főzött magkeverékhez alkalmazva, a sekély, gyorsan felmelegedő tavakon a kora tavaszi időszakban fantasztikus hatással bír.

Részletek

Kiszerelés: 1kg, 5kg, 20kg

Adatok
Gyártó
CC Moore
Kiszerelés
1kg
Vélemények