Enterprise Csontkukac imitáció vegyes süllyedő

Enterprise Csontkukac imitáció vegyes süllyedő
ET18SM
1 090 Ft
Rendkívül puha, nagy felhajtóerejű csontkukac imitáció két méretben, amelyet hajszálelőkén, vagy horogra tűzve is felkínálhatunk. Önmagában, vagy valódi csontkukaccal együtt is használhatjuk lebegtetve, vagy kritikusan kiegyensúlyozva. A nemkívánatos fajok (törpeharcsa, fehérhalak, rák stb.) támadásainak ellenáll.

Használata ideális akkor, ha lassan süllyedő csalira van szükségünk. Például abban az esetben, ha a halak a süllyedés fázisában veszik fel a csalit.

Ha fenéken horgászunk iszapos, növénnyel benőtt területen, akkor a megfelelő méretű horog kiválasztásával lebegő, vagy kritikusan kiegyensúlyozott csaliként kínálhatjuk fel a csontkukac imitációt.

Abban az esetben is hasznos, amikor a kisebb halak folyamatosan letépkedik a valódi csontkukacot a horogról. A csontkukac imitációnk akkor fejti ki a legjobb hatását, amikor akár gombócban, csúzlival lőve, vagy PVA zsákban bejuttatva csontkukacot használunk etetésre is. Szúrja a horgot a csontkukac imitációba, majd húzza azt a horog szárára. Így a horog öblére ráférnek a valódi csontkukacok, és a horog akadása is tökéletes lesz.

Kiszerelés: 20 darab/ csomag
Adatok
Gyártó
Enterprise Tackle
Vélemények