Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink

 

 

Szűrés
vonalkód
Termék részletek


Nutrabaits Etil alk. alapú aroma 100ml strawberry

Nutrabaits Etil alk. alapú aroma 100ml strawberry
4 590 Ft
Egységár: 46 Ft/ml

A Nutrafruit strawberry megalkotásánál egy nyári, meleg időszakra való hatékony alkoholos aroma volt a célunk, de a hideg vizekben ugyanolyan jó eredményeket  produkált.

  • Míg a legtöbb csaligyártó az olcsóbb propilén-glikol alapú ízek mellett teszi le a voksát, addig a Nutrabaits egy különleges technológiai eljárás révén, teljes mértékben glicerin alapú aromákkal próbálja elérni a teljesen egyedi Nutrafruits ízeket. Az ízek intenzitását az is emeli, hogy minimalizálták a mesterséges vegyi anyagokat, így az egyediség mellett a hosszan tartó hatást is elérték.

    A Nutrafruit Strawberry megjelenése óta folyamatosan meghökkent bennünket és az azt használó horgászokat is. Sikere és eredményessége töretlen. Megalkotásánál egy nyári, meleg időszakra való hatékony alkoholos aroma volt a célunk, de a hideg vizekben ugyanolyan jó eredményeket produkált.
    Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy 500 grammnyi tejfehérje és őrölt mag keverékhez a legideálisabb 3-4 milliliternyi Nutrafruit Strawberry, míg hallisztes mix esetében ez a szám lehet magasabb, kb. 6 ml.

    Kiszerelés: 100 ml

  • Gyártó
    Nutrabaits
Webáruház készítés