Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink

 

 

Szűrés
Személyek száma
Termék részletek


Nutrabaits Etil alk. alapú aroma 100ml strawberry

Nutrabaits Etil alk. alapú aroma 100ml strawberry
4 290 Ft
Egységár: 43 Ft/ml

A Nutrafruit strawberry megalkotásánál egy nyári, meleg időszakra való hatékony alkoholos aroma volt a célunk, de a hideg vizekben ugyanolyan jó eredményeket  produkált.

  • Míg a legtöbb csaligyártó az olcsóbb propilén-glikol alapú ízek mellett teszi le a voksát, addig a Nutrabaits egy különleges technológiai eljárás révén, teljes mértékben glicerin alapú aromákkal próbálja elérni a teljesen egyedi Nutrafruits ízeket. Az ízek intenzitását az is emeli, hogy minimalizálták a mesterséges vegyi anyagokat, így az egyediség mellett a hosszan tartó hatást is elérték.

    A Nutrafruit Strawberry megjelenése óta folyamatosan meghökkent bennünket és az azt használó horgászokat is. Sikere és eredményessége töretlen. Megalkotásánál egy nyári, meleg időszakra való hatékony alkoholos aroma volt a célunk, de a hideg vizekben ugyanolyan jó eredményeket produkált.
    Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy 500 grammnyi tejfehérje és őrölt mag keverékhez a legideálisabb 3-4 milliliternyi Nutrafruit Strawberry, míg hallisztes mix esetében ez a szám lehet magasabb, kb. 6 ml.

    Kiszerelés: 100 ml

  • Gyártó
    Nutrabaits
Webáruház készítés