Nutrabaits Kevert aromák 100ml Pineapple&N-butyric

Nutrabaits Kevert aromák 100ml Pineapple&N-butyric
NU360
9 590 Ft
Egységár: 96 Ft/ml

A Nutrafruit ananász vajsavval kombinálva nem csak hatékony, de meg se közelíti azt a kimondottan kellemetlen illatot, amit egy sima vajsav okozna.

Részletek

Minden általunk létrehozott íznél, a speciálisan kialakított aromák és gondosan kiválasztott összetevők garantálják a megbízhatóságot és hatékonyságot. Kevert aromáink többet jelentenek szimplán egy illatnál, egy íznél. Mindegyik ilyen arománk több fronton stimulálja a pontyok érzékszerveit, révén különböző tulajdonságú alap aromák összessége adja különlegességüket és extra vonzerejüket.

Kevés olyan attraktor létezik ami ennél a kombinációnál hatékonyabb lenne. A Nutrafruit ananász vajsavval kombinálva nem csak hatékony, de meg se közelíti azt a kimondottan kellemetlen illatot, amit egy sima vajsav okozna…mondjuk a konyhában…a családi asztal mellett. A Pineapple-B-butyric 4:1 arányban tartalmaz ananász és vajsav aromát. 500 grammnyi mixhez 3-8 milliliternyi aromát javasolunk. Ezután pedig már nem lesz kérdés többé, miért ez az egyik legkedveltebb attraktor.

Kiszerelés: 100 ml

Adatok
Gyártó
Nutrabaits
Vélemények