Nutrabaits Natural Extracts Liver Attract 50gr

Nutrabaits Natural Extracts Liver Attract 50gr
Termék kód
NU531
3 890 Ft
Egységár: 78 Ft/gramm

A Nutrabaits Natural Extracts Liver Attract egy minőségi, púderfinomságú májkivonat, ami ellenállhatatlan a pontyok számára.

Részletek

A legtöbb horgász a természetes kivonatok közül csak a a zöld ajkú kagylót ismeri a Nutrabaits kínálatából. Habár a GLM kivonatunk valóban elsőosztályú, ez csak egy, a többi por alapú természetes anyag közül, mellyel sikerrel tudjuk megnövelni csalink vonzerejét. Négy halas és két máj alapú kivonat található meg ebben a csoportban melyek mindegyike közel 100%-os tisztaságú amellyel egyedi minőséget képviselnek a piacon. Mivel ez a tisztaság egyben azt is jelenti, hogy a koncentráció hihetetlenül tömény, az adagolási javaslatokat érdemes szigorúan venni. Érdemes természetesen kísérletezni is, de egy extrém kétszeres mennyiséget mi már csak kizárólag a horogcsali esetében ajánlunk.

Ez egy nagyon tiszta, púderfinomságú, igazán markáns és erőteljes szaggal rendelkező májkivonat, amit a halak nagyon-nagyon szeretnek és egyszerűen habzsolják. Minden típusú mixet könnyedén felturbózhatunk ezzel az adalékkal. Akár meleg, akár hideg víz, ha van hal a környéken könnyen megtalálják. A bekeverési arány a 2 és 5g között 500 grammnyi száraz mixhez.

Kiszerelés: 50 gr

Adatok
Gyártó
Nutrabaits
Vélemények