Nutrabaits Cod Liver Oil 500ml

Nutrabaits Cod Liver Oil 500ml
Termék kód
NU369
3 190 Ft
Egységár: 6,38 Ft/ml

A Cod Liver Oil egy fantasztikus tulajdonságokkal és kiváló minőséggel rendelkező tőkehalmáj olaj. 98 %-os emészthetőséggel rendelkezik, ezért a halak számára az egyik legjobban hasznosítható tápanyag és energiaforrás. Rendkívül gazdag A és D vitaminforrásokban, Omega 3 és Omega 6 zsírsavakban valamint antioxidánsokban. Vonzó hatása mellett, a halak egészségi állapotára, vitalitására is jótékony hatással bír. Jellegzetes, erőteljes és karakteres illata, illetve vöröses színe azonnal felismerhető, ezáltal megkülönbözteti az összes halolajtól. Alacsony dermedéspontja miatt a téli csalikban is kiválóan teljesít. Viszkozitásának köszönhetően a vízben nem terjed olyan gyorsan, mint a többi olaj, ezért a hideg vízi horgászatok során PVA tasakokban beleöntve kiválóan használható. Magas halliszt tartalmú bojlikból kihagyhatatlan összetevő. Nem csak bojli készítéshez használható fel, hanem pelletek, magvak áztatására, illetve horogcsalik utólagos ízesítésére is kiválóan alkalmazható. A PVA termékeket nem oldja. Bojli készítésnél mindig a felvert tojásokhoz adagoljuk! Adagolásának felső határa: 20-30ml/kg. A Nutrabaits által forgalmazott Cod Liver Oil mesterséges aromáktól, ízesítő és színezőanyagoktól mentes termék!

Részletek

Előnyös, ha minden ponty csali rendelkezik kellő zsírtartalommal, ami egyensúlyba hozza a tápértékét. A halak számára zsírsavak nélkülözhetetlenek. A Nutrabaits nagy tápértékű olajaival be lehet állítani a bojlik optimális zsírsav tartalmát, mivel nagy mennyiségben tartalmazzák az életműködéshez nélkülözhetetlen zsírsavakat. Ahhoz, hogy a bojlik fehérjetartalmát a pontyok le tudják bontani és beépíteni, szükségük van zsírsavakra is. Ezen kívül az olajok rendkívül gyorsan és egyszerűen átalakítható energiaforrások, ez pedig nagyon fontos a táplálék bevitel során.A Nutrabaits halolaj kivonatok első számú adalékanyagok egy bojli elkészítésénél. Meghatározó illatot kölcsönöznek csalinknak, melyet a pontyok érzékelnek a víz alatt.
Ezt hivatott kiszolgálni a Nutrabaits Oil Cod Liver tőkehalmáj-olaj, mely tökéletesen passzol szinte bármilyen íz világú bojlihoz.

Kiszerelés: 500 ml

Adatok
Gyártó
Nutrabaits
Vélemények