Solar Pop Up Bojli - Chinese Take away

-30%
Solar Pop Up Bojli - Chinese Take away
Méret
2 790 Ft
1 950 Ft
Kezdete: 2020.02.10   A készlet erejéig!

Minden Solar pop-up élénk színű és rendkívül átható, intenzív aromával rendelkezik. Ezt tudjuk tovább fokozni a minden doboz pop up-ban található Pot Shot horog csali dippel.

Részletek

SOLAR POP UP CHINESE TAKEAWAY

Minden Solar pop-up élénk színű és rendkívül átható, intenzív aromával rendelkezik. Ezt tudjuk tovább fokozni a minden doboz pop up-ban található Pot Shot horog csali dippel. Vagy rácsöpögtetjük a felkínált bojira vagy a dobozba öntve összerázzuk az egészet, hogy azt jól magába szívják a pop-up csalik.

A pontyhorgászok már régóta használják csalijaik íz világának fokozására a különböző szárított keleti fűsereket és ételeket. A Chinese Takeaway azonban az egyetlen olyan csali, ami egyesíti magában az összes kedvet távol keleti összetevőt. A kísérletezések, a fejlesztések és a teszthorgászok munkájának eredményeként egy olyan bojlit kaptunk, amely kiegyensúlyozott tápanyagtartalmának köszönhetően a legsikeresebb csalik egyikévé nőtte ki magát. Nincs ez másként a pop-up változat esetében sem, csak itt az íz mellett még rendkívüli felhajtóerőt is kapunk.

Adatok
Gyártó
Solar Tackle
Méret
11mm
Vélemények