Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink

 

 

Szűrés
Személyek száma
Termék részletek


Solar Pop Up Bojli - Red Herring

Solar Pop Up Bojli - Red Herring
2 790 Ft

Minden Solar pop-up élénk színű és rendkívül átható, intenzív aromával rendelkezik. Ezt tudjuk tovább fokozni a minden doboz pop up-ban található Pot Shot horog csali dippel.

 • Solar Pop Up Red Hering

  Minden Solar pop-up élénk színű és rendkívül átható, intenzív aromával rendelkezik. Ezt tudjuk tovább fokozni a minden doboz pop up-ban található Pot Shot horog csali dippel. Vagy rácsöpögtetjük a felkínált bojlira vagy a dobozba öntve összerázzuk az egészet, hogy azt jól magába szívják a pop-up csalik.

  A Red Herring a a Solar által gyártott legelső csalik egyike és sikere a mai napig megkérdőjelezhetetlen világszerte.Füstölt lazac alapú, magas tápértékű, halliszt alapú bojli a Red Herring, ami elsősorban az agyonhorgászott vizeken lehet hatásos csali, ami természetes összetevőinek köszönhetően nem károsítja az amúgy is leterhelt vizeket. Mára tökéletes kombinációja többek között a különféle hal és kagyló liszteknek, zöld ajkú kagyló kivonatnak, rákos vegyületeknek, betainnak és Robin Rednek. A Solar célja ennek a bojlinak a megalkotásával nem kevesebb volt, minthogy egy olyan csalit adjon a horgászok kezébe, aminél nincs szükség további kísérletezésre, variálásra, csak fel kell fűzni az hajszálelőkére és már mehet is a horgászat. A hengeres alakú pop-up mára nélkülözhetetlen kelléke a pontyhorgászok fegyvertárának.

 • Gyártó
  Solar Tackle
  Méret
  11mm
Webáruház készítés