Solar Tackle Dairy Cream Pop-Ups 14mm

-30%
Solar Tackle Dairy Cream Pop-Ups 14mm
Termék kód
DPOP4
2 790 Ft
1 950 Ft
Kezdete: 2021.05.11   A készlet erejéig!

Minden Solar pop-up élénk színű és rendkívül átható, intenzív aromával rendelkezik. Ezt tudjuk tovább fokozni a minden doboz pop up-ban található Pot Shot horog csali dippel.

Részletek

Solar Pop Up Dairy Cream

Minden Solar pop-up élénk színű és rendkívül átható, intenzív aromával rendelkezik. Ezt tudjuk tovább fokozni a minden doboz pop up-ban található Pot Shot horog csali dippel. Vagy rácsöpögtetjük a felkínált bojira vagy a dobozba öntve összerázzuk az egészet, hogy azt jól magába szívják a pop-up csalik.

A már-már klasszikus Dairy Cream bojli pop-up változata megmaradt ugyanabban a kellemes édes ízvilágban, mint ami a süllyedő változatot is jellemzi. Alapját a Savay Seed Mix és Ester Cream adja. A fehér, krémes illatú csali az egyik legnépszerűbb horog csali azok közül, amit a Solar gyárt.

Hihetetlenül hatékony önmagában, vagy bármilyen más édes, gyümölcs vagy épp fűszeres csalival kombinálva. Azt, hogy mitől ennyire népszerű, mi sem bizonyítja jobban, hogy Tom Duncan Dunlop is a Dairy Cream pop-upnak köszönheti World Carp Classic bajnoki címét.

Adatok
Gyártó
Solar Tackle
Méret
14mm
Vélemények