Solar Tackle Quench Pop-Ups 11mm

-30%
Solar Tackle Quench Pop-Ups 11mm
Solar Tackle Quench Pop-Ups 11mm
Solar Tackle Quench Pop-Ups 11mm
Solar Tackle Quench Pop-Ups 11mm
Termék kód
QPOP11
2 790 Ft
1 950 Ft
Kezdete: 2021.05.11   A készlet erejéig!

Minden Solar pop-up élénk színű és rendkívül átható, intenzív aromával rendelkezik. Ezt tudjuk tovább fokozni a minden doboz pop up-ban található Pot Shot horog csali dippel.

Részletek

Solar Pop Up Quench

Minden Solar pop-up élénk színű és rendkívül átható, intenzív aromával rendelkezik. Ezt tudjuk tovább fokozni a minden doboz pop up-ban található Pot Shot horog csali dippel. Vagy rácsöpögtetjük a felkínált bojira vagy a dobozba öntve összerázzuk az egészet, hogy azt jól magába szívják a pop-up csalik.

A Quench, a Club Mixhez hasonlóan már-már legendás múlttal rendelkező csali, csak épp a képzeletbeli íz skála másik végéről. Fölülmúlhatatlan sikereit a gyümölcsös, édes íz világú bojlik között a legjobb minőségű szárított és őrölt gyümölcsöknek köszönheti, amiket a Solar természetes ízfokozókkal és étvágy serkentőkkel egészít ki. A Quench azokon a vizeken teljesített kimagaslóan, ahol a horgászok nap nap után folyamatosan nyomás alatt tartják a vizet és a pontyokat. Eltérő hőmérsékletű vizekben is eredményesen használható, ráadásul a vízben sokáig megtartja felhajtóerejét, ami elengedhetetlen, ha olyan terepen horgászunk, ahol a mederfeneket sűrű aljnövényzet borítja.

Adatok
Gyártó
Solar Tackle
Méret
11mm
Vélemények