Enterprise Niteglow Bojli neon zöld

Enterprise Niteglow Bojli  neon zöld
ET34NG
1 870 Ft
Világító bojli! Az Enterprise Tackle NiteGlow Eternal bojlik: az örökéletű, világító pop-up bojlik. Az Enterprise bojliimitációkat azért készítettük, hogy a modern horgásznak segítségére legyünk a végszerelék elkészítésekor.

A bojlin található lyukba súlyt helyezhetünk, így a csalit kritikusan kiegyensúlyozottá, vagy akár süllyedővé is tehetjük. A bojlit aromába áztathatjuk, vagy az aromát a kis lukba is tölthetjük. A Niteglow Eternal bojlit használhatjuk önállóan, vagy hagyományos bojlival a közkedvelt hóember formában.

A felhajtóerejük hosszas használat után is megmarad, és a nemkívánatos fajok (törpeharcsa, fehérhalak, rák) támadásainak is ellenáll. A kísérletek bebizonyították, hogy kék és a zöld fények a legláthatóbbak a pontyok számára gyenge fényviszonyok között. A Niteglow bojlik olyan zölden világító adalékot tartalmaznak, amely segítségével megfelelő feltöltés után akár nyolc órán keresztül világítanak.

Az ibolyántúli fények a legmegfelelőbbek a sötétben fluoreszkáló, világító anyag feltöltéséhez. Éppen ezért kifejlesztettünk egy apró lámpát, amellyel feltölthetjük a Niteglow csalisorozat tagjait, és a Hi-power világító rudakat.

A lámpát bekapcsolhatjuk a rajta található gomb folyamatos nyomva tartásával, vagy egy kapcsoló bekapcsolásával (ebben az esetben folyamatosan világít). A bojlit töltsük 15 másodpercen keresztül a következő módon!

Kapcsoljuk be a lámpát, és tartsuk a bojlitól 3-5 centiméter távolságra. A bojlit lassan forgassuk minden irányba, hogy a fény mindenhol érje azt! Közvetlenül a feltöltés után a bojli erősen világít, fénye fokozatosan gyengülve körülbelül nyolc órán át tart. A megfelelő fényerősség elérése érdekében javasolt a csalikat 4-5 óránként újratölteni!

Kiszerelés: 6db/csomag (3db 12mm, 3db 15mm)
Adatok
Gyártó
Enterprise Tackle
Vélemények