Enterprise Niteglow Csontkukac neon kék

Enterprise Niteglow Csontkukac neon kék
ET18NB
1 390 Ft
Niteglow csontkukac, a sötétben világító lárva! A hosszas kísérletezések bebizonyították, hogy a zöld és a kék színű fények a leginkább láthatóak a pontyok számára a gyenge fényviszonyok közepette.

Az Enterprise Niteglow csontkukac imitációk kaphatóak mindkét színben, és a hozzáadott adalékanyagoknak köszönhetően akár nyolc órán át világítanak, amennyiben használat előtt megfelelően feltöltöttük őket.

Az ibolyántúli fények a legmegfelelőbbek a sötétben fluoreszkáló, világító anyag feltöltéséhez. Éppen ezért kifejlesztettünk egy apró lámpát, amellyel feltölthetjük a Niteglow csalisorozat tagjait, és a Hi-power világító rudakat.

A lámpát bekapcsolhatjuk a rajta található gomb folyamatos nyomva tartásával, vagy egy kapcsoló bekapcsolásával (ebben az esetben folyamatosan világít). A lárvákat töltsük 15 másodpercen keresztül a következő módon!

Kapcsoljuk be a lámpát, és tartsuk a lárváktól 3-5 centiméter távolságra. A lárvákat lassan forgassuk minden irányba, hogy a fény mindenhol érje azt! Közvetlenül a feltöltés után a lárva erősen világít, fénye fokozatosan gyengülve körülbelül nyolc órán át tart. A megfelelő fényerősség elérése érdekében javasolt a csalikat 4-5 óránként újratölteni!

Kiszerelés: 20db/csomag
Adatok
Gyártó
Enterprise Tackle
Vélemények