Blog

Egyre többen vagyunk pontyhorgászok, akik a hideg és szélsőséges időjárással nem törődve éjszakákat, vagy akár napokat töltünk a vízparton, és télen is addig horgászunk, ameddig a vizek be nem fagynak. Ezt megfelelő öltözet és további komfortérzetet biztosító eszközök nélkül nem lehet és nem is célszerű megvalósítani, legyen szó a sátorról, ágyról, hálózsákról, vagy akár az újabban egyre többek által használt sátorfűtésről.

 És igen, nem hiába hagytam utoljára a fűtőtestet – vagy, ahogy többen hívjuk, a sátorfűtést – mivel ebben a cikkemben ennek használatát fogom körülírni, tanácsot adva a helyes használatról azoknak, akik már megvásárolták, illetve azoknak is, akik a közeljövőben tervezik a beszerzését. 

Teljesítmény és méretbeli különbségekTeljesítmény és méretbeli különbségek

Az idei esztendőben, abban a szerencsés helyzetben volt a Solar Tackle Hungary csapata, hogy horgászaink egy valóban szűznek mondható vízen horgászhattak több alkalommal, ráadásul a tónak több részén is, eltérő időjárási körülmények között.  A Hejőkeresztúti-tavon egyre több pontyhorgász fordul meg, de igazából azon kívül, hogy 2005 óta senki nem horgászhatott a tavon, és hogy a vize kristálytiszta- ez kb. azt jelenti, hogy az átláthatósága 4-5 méter mindenhol- sok információt nem lehetett tudni. Így számunkra is lutri volt, hogy mit találunk ezen a vízen.


Hejőkeresztúri barangolásokKimeríthetetlen lehetőségek az ideális helyek megkeresésére