CC Moore Liquid Robin Red - Folyékony Robin Red

CC Moore Liquid Robin Red - Folyékony Robin Red
CC Moore Liquid Robin Red - Folyékony Robin Red
CC Moore Liquid Robin Red - Folyékony Robin Red
CC Moore Liquid Robin Red - Folyékony Robin Red
90635
6 990 Ft
Egységár: 13 980 Ft/Liter

A Liquid Robin Red egy egyedi és utánozhatatlan folyékony adalék amelyet a legendás hírű Haith’s vállalat kizárólag az angol cégnek fejlesztett ki. A Robin Red az egyik legsikeresebb és leghíresebb csali összetevő, amit valaha is gyártottak. Az édeskés fűszeres íz, a jellegzetes aroma, a mélyvörös szín, az olajos textúra kiegészül a természetes nyomelemekkel, ásványi anyagokkal. Ezen tulajdonságok együttese olyan hatást eredményez, amelynek a halak egyszerűen képtelenek ellenállni. A por finomságú Robin Red óriási és töretlen sikere után most egy olyan új, rendkívül vonzó folyadék került napvilágra a CC Moore-tól amely maximalizálja az attraktor tulajdonságait egy könnyen használható folyadék formájában. Az így kapott Liquid Robin Red csakúgy, mint por alapú társa édes, enyhén, fűszeres, sötétvörös színű, egy hihetetlenül sokoldalúan felhasználható koncentrátum. A Liquid Robin Red egy teljesen természetes „halbarát” termék, semmilyen mesterséges és szintetikus ízeket nem tartalmaz! A PVA termékeket nem oldja.

 

 

Felhasználása:

A Liquid Robin Red kiemelkedően eredményes a bojlik valamint pelletek áztatására ( bait soak). Öntsön a csalihoz 20-40ml/kg-ot, majd várja, meg míg a bojlik a folyadékot magukba szívják. A művelet természetesen megismételhető, ami egy extra attrakciót eredményez.

 

A liquid Robin Red rendkívül hatékonyan használható az úgynevezett rehidratációs hatás eléréséhez. Keverjen össze 50ml/kg-ot 1 liter vízzel (lehetőleg a meghorgászni kívánt tó, vagy folyó) majd áztassa benne a bojlikat. Ennek hatására a csalik felülete mosott-koptatott lesz, tehát úgy fognak majd kinézni, mintha már egy jó ideje a meder alján „pihennének”. A nagy nyomás alatt lévő vizeken hatása megkérdőjelezhetetlen.

 

A Liquid Robin Red kiemelkedően eredményes a különböző bojlimixekben is. Kiváló alternatívát kínál az olyan mixekhez, amely a Robin Red por alapú változatát nem tartalmazza, de gyakorlatilag bármely mixben kiválóan használható, legyen szó fűszeres, halas vagy esetleg édes íz világról. Mivel természetes adalék, ezért adagolásának nincs felső határa, de a gyártó által javasolt arány 30ml/kg

 

A Liquid Robin Red kiemelkedően eredményes a különböző Instant Spod mixekben is, külön kiemelve a Red Pepper + spod mixet. Öntsön a mixhez 30-50ml/kg-ot, jól keverje el, majd hagyja, hogy mix összetevői alaposan beszívják a markáns folyadékot. A legjobb, ha ezt a műveletet a horgászat előtt 24 órával elvégzi.

 

A Liquid Robin Red kiemelkedően eredményes Stick és Bag mixekben is, mivel a PVA termékeket nem oldja. A javasolt adagolás 20-30ml/kg

 

A Liquid Robin Red kiemelkedően eredményes, ha a különböző apró magvakhoz hozzáadjuk. A magvak áztatására szolgáló vízhez öntsön 30-50ml/kg-ot, majd főzés után ez a műveletet megismételhető. Megkérdőjelezhetetlen hatással bír a kora tavaszi, felmelegedő vízben.

 

A Liquid Robin Red kizárólag a John E. Haith’s Ltd. jóváhagyásával és engedélyével kerül forgalomba! Mindazonáltal a CC Moore&Co szeretne köszönetet mondani John E. Haith’s-nek, a támogatásért, a fejlesztésért, hogy ez a kiváló és egyedi termék megszülethetett!

Részletek

Kiszerelés: 500ml, 5L, 25L

Adatok
Gyártó
CC Moore
Kiszerelés
0,5l
Vélemények