CC Moore NS1 White Pop Ups - 14mm

CC Moore NS1 White Pop Ups - 14mm
CC Moore NS1 White Pop Ups - 14mm
CC Moore NS1 White Pop Ups - 14mm
CC Moore NS1 White Pop Ups - 14mm
Gyártó
Termék kód
4 150 Ft

Az NS1 több mint egy lebegő csali, hisz a kollekcióban megtalálható az aroma, az attractor és a dumbell forma is. A citrusos gyümölcsök friss, a legendás hírű vajsav és az egyéb titkos összetevők illatát idéző csalik fényes, szinte világító színeivel vizuálisan is a táplálék felvételére ösztönzi a pontyokat. Horgásszunk bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között, az NS1 mindig kiváló választásnak bizonyul majd.


Tipp: az NS1 csalik tégelyében található egy kis tasak, amely néhány ml folyékony aromát (NS1 Liquid Booster) tartalmaz. Ezt ráöntve a pop up-okra, csalogatóhatásuk még jobban megnövelhető.

Részletek

WHITE (Fehér)

Méret: 14mm, 12mm

 

Az Northern Specials (NS1)  kollekció Gaz Fareham angol pontyspecialista nevével fémjelzett, a különböző citrusos gyümölcsök, vajsav és egyéb titkos adalékok kombinációjából összeállított folyékony aroma és lebegő bojli család. A rendkívül attraktív hatású csalit Gaz a CCMoore&Co-val karöltve közösen fejlesztette ki. Az NS1 története a kilencvenes évek közepén kezdődött, amikor is Gaz Fareham és néhány barátja a nagy nyomás alatt lévő Észak-Angliai tavakon egy különösen hatékony aroma és attraktor kombinációt kísérletezett ki, amely a pontyokra óriási hatást gyakorolt, és hihetetlen eredményeket értek el vele. A fantasztikus íz és illat komplexről később aztán kiderült, hogy nem csak az északi tavakon eredményes, hanem egész Angliában. Sajnos azonban néhány év után az eredeti attraktor megszűnt így ezt már a későbbiek folyamán nem lehetett beszerezni. Gaz ennek ellenére nem adta fel, hanem hasonlóan új kombinációk után kezdett kutatni. A munkáját végül siker koronázta, és 12 hónapnyi kísérletezés után végre sikerült megalkotnia egy olyan hatékony keveréket, amely szinte teljesen megegyezett az eredeti verzióval. A CCMoore&Co-val pedig a közös munka gyümölcse meghozta a várva várt eredmény, és megszületett minden idők egyik legeredményesebb lebegő bojlija, az NS1, amely alig egy év alatt hihetetlen népszerűségre tett szert. A pontyhorgászok Gaz Fareham különleges csalijával fantasztikus fogásokat produkáltak, és nem csak a Szigetországban, hanem szerte egész Európában.

Adatok
Gyártó
CC Moore
Méret
14mm
Vélemények