CC Moore Ultra Belachan Essence

CC Moore Ultra Belachan Essence
97646
5 490 Ft
Egységár: 54 900 Ft/Liter

CCMoore&Co a távol keleti erjesztett garnélarák, a belachan óriási sikerén felbuzdulva alkotta meg az Ultra Belachan Essence aromát.

Részletek

CCMoore&Co a távol keleti erjesztett garnélarák, a belachan óriási sikerén felbuzdulva alkotta meg az Ultra Belachan Essence aromát. A rendkívül erős, az emberi orr számára kissé kellemetlen illatú aroma teljesen megegyezik az eredeti termék illatával (Belachan Powder, Belachan Paste). A Belachan Ultra Essence-el még tovább növelhető a csalik vonzóhatása, a termék további tagjainak együttes alkalmazásával. Egész évben kiemelkedő eredményességgel használható. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk. Kiválóan harmonizál a Boosted Belachan Range kollekcióval, de természetesen már önmagában alkalmazva is óriási jelentőséggel bír. Erősen hallisztes bázisú bojlimixekhez javasolt! A nyári hónapok közkedvelt aromája. Intenzív illatát az iszap lúgos kémhatása sem tudja megváltozatni, így ezeken a tavakon eredményessége felülmúlhatatlan. A gyártó által előírt adagolás: max. 10ml/kg.

 

Kiszerelés: 100ml,


Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét!

Tipp: csalogatóhatása fokozható, ha az alapmix a következőket tartalmazza: Pre-Digested Fish Meal, Belachan Powder, Robin Red, Concentrated Yeast Powder, Liquid Belachan Extract, Black Pepper Oil 

Adatok
Gyártó
CC Moore
Kiszerelés
0,1l
Vélemények