CC Moore Ultra Tangerine Essence

CC Moore Ultra Tangerine Essence
97650
5 790 Ft
Egységár: 57 900 Ft/Liter

Az Ultra Tangerine Essence egy rendkívül kellemes, fantasztikus citrusos illattal és ízzel rendelkező nagy hatékonyságú aroma.

Részletek

Az Ultra Tangerine Essence egy rendkívül kellemes, fantasztikus citrusos illattal és ízzel rendelkező nagy hatékonyságú aroma. Nem egy szokványos, „tucat termék”, viszonylag kevesen is használják, azonban az utóbbi időben már egyre jobban kezd elterjedni. Már kis mennyiségben is fenomenális csalogatóhatással rendelkezik. Hatását legjobban a madáreledeles mixekben fejti ki, de a kísérletező kedvű horgászok bátran alkalmazhatják az erősen halas jellegű keverékekben is. Kiváló alternatívát kínál a kizárólag növényi összetevőket, szénhidrátokat tartalmazó bojlimixekben. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk. Egész évben kiemelkedő eredményességgel használjuk, még a legalacsonyabb vízhőmérsékletnél is. A rövid és a hosszabb horgásztúrákon is eredményesen használható. Kiválóan választás lehet a nagy nyomás alatt lévő tavakon. Csalogatóhatása nagymértékben növelhető Black Pepper és Clove (szegfűszeg) esszenciális olajokkal. A gyártó által ajánlott adagolási érték: 10ml/kg


Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét!

Tipp: a kora tavaszi és a késő őszi horgászatok favorit csaliját kapja eredményül, ha 50-50%-ban Ultra Chocolate Malt-al vagy Ultra Scopex Essence-el együttesen alkalmazza.

Adatok
Gyártó
CC Moore
Kiszerelés
0,1l
Vélemények