CC Moore Ultra Tuna essence

CC Moore Ultra Tuna essence
90642
5 490 Ft
Egységár: 54 900 Ft/Liter

Az Ultra Tuna Essence egy fantasztikus és rendkívül markáns, attraktív, erőteljes, az emberi orr számra kissé kellemetlen, az olajos tonhal pikáns illatát idéző aroma.

Részletek

Az Ultra Tuna Essence egy fantasztikus és rendkívül markáns, attraktív, erőteljes, az emberi orr számra kissé kellemetlen, az olajos tonhal pikáns illatát idéző aroma. Karakteres, csípős íze miatt és természetes jellegénél fogva a pontyokra óriási hatást gyakorol. Töretlen népszerűsége az elmúlt évek során szemernyit sem csökkent. Már kis mennyiségben is fenomenális csalogatóhatással rendelkezik. Sokoldalúságának köszönhetően könnyen lehet keverni más aromákkal, és folyékony adalékokkal. Nem csak bojlikészítés során használható fel, hanem etetőanyagok, stick és spod mixek, főtt magvak csalogatóhatását is nagymértékben megnövelheti. Erősen hal és ráklisztes bázisú bojlimixekhez javasolt. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk. A nyári hónapok sláger aromái közé tartozik. A gyártó által ajánlott adagolási érték: 10ml/kg.


Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét!

Tipp: fenséges íz és illatkombinációk hozhatók létre, Ultra Maple, Plum, Scopex, Rasberry, Cranberry, és Creamy Condensed Milk Essence aromákkal kombinálva, amelyeket bizonyára a konkurens horgászok nem fognak tudni majd beazonosítani, és ennél fogva a pontyok nagyra fogják értékelni.

Tipp: főtt apró magvak, és stick mixek vonzerejét is rendkívüli módon megnöveli 3ml/kg alkalmazásával

Adatok
Gyártó
CC Moore
Kiszerelés
0,1l
Vélemények