Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink

 

 

Szűrés
Személyek száma
Termék részletek


HPV 1,7 kw fűtőtest lángőrrel

HPV 1,7 kw fűtőtest lángőrrel
26 390 Ft

Ennek a fűtőtestnek az egyszerűségében rejlik az ereje. Gyorsan összeszerelhető és üzembe helyezhető kis kályha, ami méretét meghazudtolva, perceken belül tökéletes komfortérzetet biztosít a leghidegebb horgászataink alatt is.

Külön pozitívum takarékossága, mivel gázfogyasztása maximális üzemelés mellett is csak 84 gramm óránként. A hidegebb időjárás alatt is a 20 C hőmérsékletet perceken belül biztosítja, ami sok esetben több lehet a szükséges hőmérsékletnél.

Rendkívüli biztonságos üzemeltetését az a biztonsági szelep garantálja, amely azért felel, hogy ha a láng egy esetleges nagyobb huzat esetén elaludna, a szelep azonnal elzárja a kiáramló propánbután útját, és így nem telik meg a sátrunk e veszélyes gázzal.

A HPV sátorfűtés a világon a legbiztonságosabban működő fűtőtestek közé sorolható.

A német minőségi alapanyagok és német precizitással történő összeszerelés a hosszú, elnyűhetetlen élettartamát éppen úgy garantálja a fűtőtestnek, mint a maximálisan biztonságos üzemeltetést.

 • Adatok

  Maximum teljesítmény: 1,7kW
  Fogyasztás: 84gr/h (maximális teljesítmény mellett)
  Biztonsági szelep: van
  Hőfokszabályozó: nincs (a gázpalack szelepjével szabályozható)
  Burkolat: alumínium
  Méret: 18,5cm (magasság) x 34cm (szélesség) x 8,5cm (mélység)
  Súly: 0,9kg

  Tartozék: 150cm, R ¼ menetes csatlakozású összekötő tömlő

   

  Biztonsági figyelmeztetés:

  A készülékhez nyomásszabályozó használata szükséges, amely az eszköznek nem tartozéka!


  A fűtőtestet soha ne használja teljesen lezárt légtérben! Mindig gondoskodjon a megfelelő szellőzésről még akkor is, ha ez által hideg levegő áramlik a légtérbe.
  A sátor ajtaját soha ne zárja le működő fűtés mellet, és legalább az egyik húzózár legyen teljesen felhúzva. Ha az alvási időszakában is üzemeltetni szándékozik a fűtőtestet, saját biztonsága érdekében szerezzen be szénmonoxid érzékelős riasztót. Amennyiben fejfájást, szédülést vagy izomgörcsöt tapasztal, azonnal kapcsolja ki a fűtőtestet és menjen friss levegőre, majd alaposan szellőztesse ki a fűtött légteret.

  Az Ön biztonsága sokkal fontosabb a komfortérzeténél! Ezt tartsa mindig szem előtt!

   

  Amit a sátorfűtés használatáról érdemes tudni >>>

Webáruház készítés