Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink

 

 

Termék részletek


HPV 1,7 kw fűtőtest lángőrrel

HPV 1,7 kw fűtőtest lángőrrel
23 990 Ft

Ennek a fűtőtestnek az egyszerűségében rejlik az ereje. Gyorsan összeszerelhető és üzembe helyezhető kis kályha, ami méretét meghazudtolva, perceken belül tökéletes komfortérzetet biztosít a leghidegebb horgászataink alatt is.

Külön pozitívum takarékossága, mivel gázfogyasztása maximális üzemelés mellett is csak 84 gramm óránként. A hidegebb időjárás alatt is a 20 C hőmérsékletet perceken belül biztosítja, ami sok esetben több lehet a szükséges hőmérsékletnél.

Rendkívüli biztonságos üzemeltetését az a biztonsági szelep garantálja, amely azért felel, hogy ha a láng egy esetleges nagyobb huzat esetén elaludna, a szelep azonnal elzárja a kiáramló propánbután útját, és így nem telik meg a sátrunk e veszélyes gázzal.

A HPV sátorfűtés a világon a legbiztonságosabban működő fűtőtestek közé sorolható.

A német minőségi alapanyagok és német precizitással történő összeszerelés a hosszú, elnyűhetetlen élettartamát éppen úgy garantálja a fűtőtestnek, mint a maximálisan biztonságos üzemeltetést.

 • Adatok

  Maximum teljesítmény: 1,7kW
  Fogyasztás: 84gr/h (maximális teljesítmény mellett)
  Biztonsági szelep: van
  Hőfokszabályozó: nincs (a gázpalack szelepjével szabályozható)
  Burkolat: alumínium
  Méret: 18,5cm (magasság) x 34cm (szélesség) x 8,5cm (mélység)
  Súly: 0,9kg

  Tartozék: 150cm, R ¼ menetes csatlakozású összekötő tömlő

   

  Biztonsági figyelmeztetés:

  A készülékhez nyomásszabályozó használata szükséges, amely az eszköznek nem tartozéka!


  A fűtőtestet soha ne használja teljesen lezárt légtérben! Mindig gondoskodjon a megfelelő szellőzésről még akkor is, ha ez által hideg levegő áramlik a légtérbe.
  A sátor ajtaját soha ne zárja le működő fűtés mellet, és legalább az egyik húzózár legyen teljesen felhúzva. Ha az alvási időszakában is üzemeltetni szándékozik a fűtőtestet, saját biztonsága érdekében szerezzen be szénmonoxid érzékelős riasztót. Amennyiben fejfájást, szédülést vagy izomgörcsöt tapasztal, azonnal kapcsolja ki a fűtőtestet és menjen friss levegőre, majd alaposan szellőztesse ki a fűtött légteret.

  Az Ön biztonsága sokkal fontosabb a komfortérzeténél! Ezt tartsa mindig szem előtt!

   

  Amit a sátorfűtés használatáról érdemes tudni >>>

Webáruház készítés