Nutrabaits Elites Salmon aroma 100ml

Nutrabaits Elites Salmon aroma 100ml
NU320
5 690 Ft
Egységár: 57 Ft/ml

A Elite Lazac az elmúlt években vált az egyik legkedveltebb aromák egyikévé, pedig nem kevés időbe telt, míg a pontyhorgászok rájöttek hatékonyságára.

Részletek

Nem mindenki akarja követni divatot. Még a horgászatban sem. Ezért fejlesztettük ki az Elite szériáját. Minden aroma alapja a glicerin, így érjük el a lágyságot. Az, hogy kinek melyik ízvilág tetszik, teljes mértékben egyén függő. Ajánlani különféle helyzetekre 100%-ban bármelyiket is, nagyképűség lenne részünkről, de a horgászok visszajelzése alapján, ezeknek az aromáknak a variálhatósága és kombinálása végtelen számú lehetőséget jelent és még számunkra is kérdéses, hogy hol a végső hatás sikerességük tekintetében

A Elite Lazac az elmúlt években vált az egyik legkedveltebb aromák egyikévé, pedig nem kevés időbe telt, míg a pontyhorgászok rájöttek hatékonyságára. Fekete borssal, kaviár aromával az Elite Lazac adja az egyik legnépszerűbb mix: a Big Fish alapját. Önmagában is kiváló ízfokozó, amit egész évben ajánlunk, de a tapasztalatok alapján a hideg vizekben igazán hatásos a belőle készült csali.

Kiszerelés: 100 ml

Adatok
Gyártó
Nutrabaits
Vélemények