Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink

 

 

Szűrés
vonalkód
Termék részletek


Nutrabaits Essential Oil Black Pepper 20ml

Nutrabaits Essential Oil Black Pepper 20ml
7 590 Ft
Egységár: 380 Ft/ml

A Black Pepper Essential Oil (feketebors esszenciális olaj) az esszenciális olajok közül kétségkívül az egyik legnépszerűbb folyékony adalék. A karakteres, és extra erős illattal rendelkező, magas töménységű kivonat minden idők egyik leghatásosabb adaléka, amelyet már évtizedek óta használják a csalikban. Kizárólag természetes összetevőkből állítják elő, tehát semmilyen mesterséges aromát, vagy ízfokozót nem tartalmaz! A fantasztikus csalogatóhatással rendelkező esszenciális olaj rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy a legszélesebb körben felhasználható, mivel kiválóan harmonizál a gyümölcsös, krémes, fűszeres és a halas jellegű bojlikban. Egyediségére jellemző, hogy gyakorlatilag bármely íz és illatvilágú csali vonzóhatását nagymértékben megnöveli. Már kis mennyiség használata esetén is rendkívül intenzív. Kevésbé ismert tény, hogy a Black Pepper Oil valóban segíti az emésztési folyamatot, és mint ilyen elképesztő hatással bír a hosszú távú horgászatok során. További fő jellemzője, hogy vízbeérkezéskor a csalikból hosszú időn keresztül és lassan távozik. Bojli készítésnél minden esetben a felhasználni kívánt olajjal keverjük el, majd ezzel együtt tegyük a felvert tojásokhoz. A gyártó által ajánlott adagolás felső határa: 1-2ml/kg, amely minden esetben betartandó! Egész évben rendkívül eredményesen használható. A Nutrabaits-nél forgalomba kerülő Black Pepper Oil 100%-ban hígítatlan!

  • Illóolajok segítségével különleges, teljesen egyedi vonzerőt tudunk kölcsönözni bármelyik csalinknak. Sok horgász nem önálló attraktorként, hanem egy jól felépített mix alapelemként tekint rájuk. Az illóolajok mindegyike rendkívül sűrű koncentrátum, így 500 grammonként 1 cseppek ajánlottak szemben más típusú olajokkal, amiből akár 20 is adagolható ugyanannyi száraz anyaghoz. Éppen ezért kifejezetten figyelni kell az adagolásra. Itt szó szerint egy cseppen múlhat a siker vagy a kudarc.

    A Nutrabaits Fekete bors olajához kizárólag a Nyugat- Indiából származó legkiválóbb minőségű fekete borsot használják fel alapanyagként. Ezért válhatott hosszú évek alatt az egyik legmeghatározóbb, Angliában pedig a nemzeti pontyfogó bajnokságok legeredményesebb attraktorává. Mivel az év bármely szakában és bármely mixhez adagolva kimagasló eredményeket érhetünk el vele, a Nutrabaits legsikeresebb termékei között szerepel már hosszú évek óta.

    Kiszerelés: 20 ml

  • Gyártó
    Nutrabaits
Webáruház készítés