Nutrabaits Essential Oil Garlic 10ml

Nutrabaits Essential Oil Garlic 10ml
NU251
5 990 Ft
Egységár: 599 Ft/ml

A Garlic Essential Oil (fokhagyma esszenciális olaj) az esszenciális olajok közül kétségkívül minden idők az egyik legnépszerűbb és leghatásosabb folyékony adaléka. A karakteres, és rendkívül extra erős illattal rendelkező, magas töménységű kivonatot már évtizedek óta használják a csalikban. A tradicionális fokhagyma esszenciális olajat kizárólag természetes összetevőkből állítják elő, tehát semmilyen mesterséges aromát, vagy ízfokozót nem tartalmaz! A fantasztikus csalogatóhatással rendelkező esszencia kiválóan a harmonizál a Nutrabaits Liver (máj) vagy Cheese (sajt) aromáival, illetve a fűszeres jellegű bojlimixekkel. Hatékonyságára jellemző, hogy már nagyon kismértékű adagolásban is kifejti vonzó hatását. Az elkészíteni kívánt csalinak egy karakteres, pikáns, jellegzetes, és megváltoztathatatlan illatot kölcsönöz. Akár önmagában, akár más esszenciális olajokkal (Black Pepper Oil) és aromákkal keverve háttérillatként is kitűnően alkalmazható. A téli csalik készítésekor kihagyhatatlan, mivel hatását még a leghidegebb vízben is kifejti. Egyediségére jellemző, hogy gyakorlatilag a csalik vonzóhatását nagymértékben megnöveli. További fő jellemzője, hogy vízbeérkezéskor a csalikból hosszú időn keresztül és lassan távozik. Bojli készítésnél minden esetben a felhasználni kívánt olajjal keverjük el, majd ezzel együtt tegyük a felvert tojásokhoz. A gyártó által ajánlott adagolás felső határa: 1-2ml/kg, amely minden esetben betartandó!  A Nutrabaits-nél forgalomba kerülő Garlic Oil 100%-ban hígítatlan!

Részletek

Illóolajok segítségével különleges, teljesen egyedi vonzerőt tudunk kölcsönözni bármelyik csalinknak. Sok horgász nem önálló attraktorként, hanem egy jól felépített mix alapelemként tekint rájuk. Az illóolajok mindegyike rendkívül sűrű koncentrátum, így 500 grammonként 1 cseppek ajánlottak szemben más típusú olajokkal, amiből akár 20 is adagolható ugyanannyi száraz anyaghoz. Éppen ezért kifejezetten figyelni kell az adagolásra. Itt szó szerint egy cseppen múlhat a siker vagy a kudarc.

A fokhagyma olaj a pontyhorgászatban használt egyik legkedveltebb illat és aroma. Jellegzetes, erős illatát a Nutrabaits terméke kizárólag a csaliban fejti ki, ugyanis speciális üvegben kerül forgalomba, ami használatig teljes mértékben benntartja az illatokat. Önmagában is képes bármilyen mix-et fogóssá tenni, de kombinálva a Sajt vagy Cream Elite-tel, igazán pikáns csalit kaphatunk

Kiszerelés: 10 ml

Adatok
Gyártó
Nutrabaits
Vélemények