Nutrabaits Essential Oil Geranium 20ml

Nutrabaits Essential Oil Geranium 20ml
NU240
5 690 Ft
Egységár: 285 Ft/ml

A Geranium Essential Oil (rózsa muskátli) az esszenciális olajok közül kétségkívül az egyik legkülönlegesebb folyékony adalék. Az egyedi és különleges, magával ragadó virágillatú, kissé citrusos háttér jelleggel bíró kivonat egy igazi különlegesség, amely óriási hatással bír a csalikban. A karakteres, és extra erős illattal rendelkező, magas töménységű kivonatot már évtizedek óta használják. Sok-sok éven keresztül tartották titokban, éppen ezért „pult alatti adaléknak” is nevezték. Kizárólag természetes összetevőkből állítják elő, tehát semmilyen mesterséges aromát, vagy ízfokozót nem tartalmaz! A fantasztikus csalogatóhatással rendelkező esszenciális olaj rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy a széles körben felhasználható, mivel kiválóan harmonizál a gyümölcsös, krémes, és a halas jellegű bojlikban. Egyediségére jellemző, hogy gyakorlatilag a csalik vonzóhatását nagymértékben megnöveli. Már kis mennyiség használata esetén is rendkívül intenzív. További fő jellemzője, hogy vízbeérkezéskor a csalikból hosszú időn keresztül és lassan távozik. Bojli készítésnél minden esetben a felhasználni kívánt olajjal keverjük el, majd ezzel együtt tegyük a felvert tojásokhoz. A gyártó által ajánlott adagolás felső határa: 1-2ml/kg, amely minden esetben betartandó! Egész évben rendkívül eredményesen használható. A Nutrabaits-nél forgalomba kerülő Geranium Oil 100%-ban hígítatlan!

Részletek

Illóolajok segítségével különleges, teljesen egyedi vonzerőt tudunk kölcsönözni bármelyik csalinknak. Sok horgász nem önálló attraktorként, hanem egy jól felépített mix alapelemként tekint rájuk. Az illóolajok mindegyike rendkívül sűrű koncentrátum, így 500 grammonként 1 cseppek ajánlottak szemben más típusú olajokkal, amiből akár 20 is adagolható ugyanannyi száraz anyaghoz. Éppen ezért kifejezetten figyelni kell az adagolásra. Itt szó szerint egy cseppen múlhat a siker vagy a kudarc.

A Geranium olaj az egyik legismertebb és minden bizonnyal az egyik leghatékonyabb illóolaj a világon. Sokan azonban mind a mai napig nem tudják, hogy kiváló csalogató anyag a mixekhez keverve. Ennek bizonyítéka az Európa szerte kifogott rengeteg kapitális ponty. Az olajat itt is saját magunk sajtoljuk kiszárított Geránium rügyekből, így tudjuk garantálni, hogy a horgászokhoz csak a legtisztább, legjobb minőségű Geránium olaj kerüljön. Érdemes kipróbálni a Cream Elite-tel együtt

Kiszerelés: 20 ml

Adatok
Gyártó
Nutrabaits
Vélemények