Nutrabaits Étvágyfokozók Spice Cajouser 50ml

Nutrabaits Étvágyfokozók  Spice Cajouser 50ml
NU407
4 390 Ft
Egységár: 88 Ft/ml

A Spice Cajouser egy évek óta megbízhatóan teljesítő, az egyik leghatásosabb, a bojli készítés során felhasznált összetevő. A természetes görögszéna kivonatot is tartalmazó, rendkívül magas koncentrációjú, erőteljes és karakteres, kivételes fűszeres ízzel- illattal rendelkező folyékony adalékanyag ideális kiegészítője lehet bármely fűszeres íz világú csalinak. A fenomenális adalék kiválóan harmonizál a Tecni-Spice UTCS Flavour-al (bojli készítés során felhasznált fűszeres aroma). Többek között a legendás hírű Tecni-Spice kész bojli is tartalmaz Spice Cajouser-t. A hideg vízi csalikban is megbízhatóan teljesítő Spice Cajouser alkalmazásával hozzájárulunk egy igazán egyedi és különleges bojli létrehozásához, amelyet a pontyok soha nem fognak figyelmen kívül hagyni. A Spice Cajouser alkalmazásával hozzájárulunk egy igazán egyedi és különleges bojli létrehozásához, amelyet a pontyok soha nem fognak figyelmen kívül hagyni.

Figyelem! A Spice Cajouser kizárólag csak bojli készítéshez használható. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk! Kísérletező kedvű horgászok bártan kipróbálhatják krémes íz világú csalikban is.

Tipp: egy igazán fogós és egyedi fűszeres- krémes-csokoládés bojli készíthető, ha a csalink többek között Spice Cajouser- Chocolate Cream Flavour- Chocolate Super Sweet adalékok trióját tartalmazza.

Részletek

A Nutrabaits Cajouser család az angol cég olyan egyedi és utánozhatatlan terméke, amely egy rendkívül magas és erős koncentrátumú étvágy stimulánsok és attraktorok titkos keverékét tartalmazó tömény folyadék. A különleges étvágyfokozók között alapvetően három irány jelenik meg: gyümölcs, fűszer és édes ízesítés. A Cajouser-ek mesterséges és mellékanyagoktól mentes termékek, amelyek elengedhetetlen részét képezik a mai modernkori csali gyártásnak.

Adatok
Gyártó
Nutrabaits
Vélemények