Nutrabaits Kevert aromák 100ml Blue Oyster

Nutrabaits Kevert aromák 100ml Blue Oyster
NU373
9 590 Ft
Egységár: 96 Ft/ml

Bár a Kék osztriga aroma ízét kifejezetten a saját alap mixéhez fejlesztették ki, a tapasztalatok azt mutatják, hogy számos másik mix-szel együtt is kimagasló fogásokat érhetünk el vele.

Részletek

Minden általunk létrehozott íznél, a speciálisan kialakított aromák és gondosan kiválasztott összetevők garantálják a megbízhatóságot és hatékonyságot. Kevert aromáink többet jelentenek szimplán egy illatnál, egy íznél. Mindegyik ilyen arománk több fronton stimulálja a pontyok érzékszerveit, révén különböző tulajdonságú alap aromák összessége adja különlegességüket és extra vonzerejüket.

Bár a Kék osztriga aroma ízét kifejezetten a saját alap mixéhez fejlesztették ki, a tapasztalatok azt mutatják, hogy számos másik mix-szel együtt is kimagasló fogásokat érhetünk el vele. Ilyen a Trigga, Trigga Ice, vagy épp a 3D. A keverési arányt mi 6-10 ml-ben javasoljuk 500g alap mix-hez, amihez ízlés szerint néhány csepp olaj is adható. A kísérletező kedvű horgászok bátran kipróbálhatják hozzá a szegfűszeg, bors vagy fahéj olajat is.


Kiszerelés: 100 ml

Adatok
Gyártó
Nutrabaits
Vélemények