Nutrabaits Liquid Trigga Ice 250ml

Nutrabaits Liquid Trigga  Ice 250ml
Termék kód
NU398
6 090 Ft
Egységár: 24 360 Ft/Liter

2002 szeptemberében folytatódott a hihetetlenül sikeres Trigga sztori, ugyanis hosszas tesztelés után ekkor került piacra a félelmetesen fogós csali család hidegvízi változata, a Trigga Ice. A Nutrabaits a „téliesített” szériát eredetileg a lehűlt vizekre fejlesztette ki figyelembe véve azoknak a horgászoknak az igényeit, akik télen sem akarnak lemondani kedvenc hobbijukról, és ezen időszakban is ugyanolyan hatékony csalit szeretnének használni, mint az év többi részében. Többen is azt gondolták, hogy a Trigga Ice csak télen, illetve hideg vizekben eredményes. Ez azonban téves elgondolás, mert az eltelt 16 év alatt bizonyosságot nyert, hogy a csali egész évben magas fokú hatékonysággal bír. A Trigga Ice, csakúgy, mint a Trigga, szintén legendává nőtte ki magát egész Európában, és kiállta az idők próbáját. A Trigga Ice széria kifejlesztésekor a cél egy tökéletesen kiegyensúlyozott tápértékű ponty eledel elkészítése volt, amely még a leghidegebb vízben is könnyen bont, és a halak számára a legkönnyebben emészthető. A Trigga Ice számos előemésztett tengeri protein, és az alacsony zsírtartalmú fehérjék mellett természetes fűszerkivonatot, különböző esszenciális olajak keverék, vitaminokat, ásványi anyagokat és Trigga Ice liquid-et tartalmaz.

A Trigga Ice család tagja a Liquid Trigga Ice, amely teljesen megegyezik a Trigga Ice kész bojlik során felhasznált folyékony adalékok összetevőivel. A speciális tömény komplex különleges és egyedi, fűszeres-májas-halas aromája a pontyokra óriási hatást gyakorol. Többek között tartalmaz észtereket, emésztést segítő enzimeket, aminosavakban gazdag alacsony zsírtartalmú fehérjéket, vízben oldható adalékokat, természetes ízfokozókat, fűszerolajok különböző keverékét és más egyéb fontos összetevőket. Vízbeérkezéskor hatása már nagy távolságból is, szinte azonnal érvényesül, miközben folyamatos, természetes „élelmiszer” jeleket bocsájt ki. A rövid és a hosszú távú horgászatokra egyaránt alkalmas. A folyadék komplex rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy 100%-ban hő stabil, tehát a csali főzésénél illetve párolásánál semmit sem veszít az értékes összetevőiből. Nutrabaits, Bill Cottam vezetésével ezt a fantasztikus folyadékot kizárólag a Trigga Ice Base Mixhez fejlesztette ki, gondolva azokra a horgászokra, akik otthon szeretik a csalijukat elkészíteni. Nem kell mást tenni, mint a felvert tojásokhoz adagolni a folyadékot, majd az egészet összekeverni a kész bojli keverékkel. A Liquid Trigga Ice természetesen a kész bojli illetve a Trigga Ice pellet utólagos íz hatásának fokozására is kiváló alternatívát kínál.

 

Figyelem: A Trigga Ice folyékony adalék kizárólag a Trigga Ice Base Mix-el együttesen fejti ki fantasztikus és fenomenális hatását. Más bojli keverékkel nem fogja elérni a várt eredmény!


Tipp: a fantasztikus Trigga Ice csali elkészítéshez 40ml Liquid Trigga Ice és 8-9db közepes méretű tojás szükséges.

Adatok
Gyártó
Nutrabaits
Kiegészítő termékek
Vélemények