Enterprise Niteglow Zig rig

Enterprise Niteglow Zig rig
ET62N
1 390 Ft
Niteglow Zig Rig, a sötétben világító felszíni csali! A hosszas kísérletezések bebizonyították, hogy a zöld és a kék színű fények a leginkább láthatóak a pontyok számára a gyenge fényviszonyok közepette.

Az Enterprise Niteglow Zig rig imitációk kaphatóak mindkét színben, és a hozzáadott adalékanyagoknak köszönhetően akár nyolc órán át világítanak, amennyiben használat előtt megfelelően feltöltöttük őket.

Az ibolyántúli fények a legmegfelelőbbek a sötétben fluoreszkáló, világító anyag feltöltéséhez. Éppen ezért kifejlesztettünk egy apró lámpát, amellyel feltölthetjük a Niteglow csalisorozat tagjait, és a Hi-power világító rudakat.

A lámpát bekapcsolhatjuk a rajta található gomb folyamatos nyomva tartásával, vagy egy kapcsoló bekapcsolásával (ebben az esetben folyamatosan világít). A Zig Riget töltsük 15 másodpercen keresztül a következő módon!

Kapcsoljuk be a lámpát, és tartsuk a Zig Rigtől 3-5 centiméter távolságra. A csalit lassan forgassuk minden irányba, hogy a fény mindenhol érje azt! Közvetlenül a feltöltés után a csalink erősen világít, fénye fokozatosan gyengülve körülbelül nyolc órán át tart. A megfelelő fényerősség elérése érdekében javasolt a csalikat 4-5 óránként újratölteni!

Kiszerelés: 4db zöld-4db kék/csomag
Adatok
Gyártó
Enterprise Tackle
Vélemények