Solar Bojli Tű Piros

Solar Bojli Tű Piros
5 690 Ft

A pontyhorgászok egyik leginkább nélkülözhetetlen eszköze a bojli fűző tű. Az erős anyagú és vékony kialakítású Solar fűző könnyedén hatol át a bojlikon anélkül, hogy azt megrepesztené.

Részletek

A pontyhorgászok egyik leginkább nélkülözhetetlen eszköze a bojli fűző tű. Az erős anyagú és vékony kialakítású Solar fűző könnyedén hatol át a bojlikon anélkül, hogy azt megrepesztené. Ráadásul a fogantyús része, miután beakasztottuk a hajszálelőkébe, visszafelé húzva sem tágítja ki a furatot, így a bojli már önmagában az előkén is stabilan áll. A fűző testében kialakított stopperadagolóval azonban ez a kérdés is hamar megoldódik. Egyszerűen csak annyit kell kihúzni amennyire szükségünk van, bedugnia kis hurokba, levágni és már fel is vagyunk csalizva.
Minden Solar fűzőtű teste úgy lett kialakítva, hogy a különböző típusú fejel könnyedén és gyorsan cserélhetőek legyenek rajta, így minden körülményhez a lehető leggyorsabban tudunk alkalmazkodni anélkül, hogy tucatnyi eszközt kelljen magunkkal cipelni a szerelékes táskánkban. A fűzőtű teste úgy lett kialakítva, hogy még esős időben is biztos fogású legyen. Négyféle élénk valamint egy fluoreszkáló színben kapható, hogy sose veszítsük őket szem elől.

Kapható: piros, kék, zöld, sárga fluoreszkáló színben

Adatok
Gyártó
Solar Tackle
Szín
Piros
Vélemények